Barnas Antikvariat har i mange år bestått som en fysisk butikk, først på Majorstua og siden på Røa i Oslo.  
Nå er alle bøkene flyttet til Skien og vi er underveis i prosjektet som vil gjøre Barnas Antikvariat til en enkel og funksjonell nettbutikk.

Den nye nettbutikken er med andre ord under oppbygging. Vi har et utrolig stort lager av nyere og eldre barne- og ungdomsbøker og det tar tid å legge alle disse bøkene ut på nett. Vi ber om forståelse for dette. Det er likevel bare å bestille i vei som før, for alle bøkene står på plass i hyllene sine, klare til å glede nye lesere!

Hittil har vi ikke fått koblet siden vår opp mot bestillings- og betalingsordningen, så vil du kjøpe bøker, sender du en henvendelse på e-post til: post@barnasantikvariat.no. Vi sender bøkene til deg i posten og legger ved en faktura. Du kan også ringe til oss. Vi følger Postens portotakster.


Er det ei bok eller flere du ønsker og som du ikke finner i nettbutikken, kan det godt hende vi har den inne likevel. Kontakt oss, så sjekker vi og gir deg beskjed. Skulle vi ikke ha boka selv, hjelper vi deg gjerne med å oppspore den andre steder.Har du bøker du ikke lenger behøver, tar vi gjerne i mot og sørger for at de blir tilgjengelige for nye lesere. Ta kontakt!Vennlig bokhilsen fra
Hanne Kortner, daglig leder